Post by taipsorpaddsporan on Feb 9, 2022 14:29:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPS Commando Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi palju ressursse ▞▞▞
▞▞▞ FPS Commando Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Suurepärane mäng. Hea graafika. Aga liiga väike maa. Palun teil, söör, teha mäng suure lahinguväljaga. Aitäh
Secert misjonärimissioon andmebaasirakenduses. Gunho eesmärk on eesmärk saavutada ja missioon ellu viia, on alus...
Lisaks 6 reklaami vaatamisele enne oma esimese mängu mängimist on sellel Androidi kõige vingem graafika ja juhtnupud on kohutavad. See on raha röövimine ja seejuures halb... vältige iga hinna eest
Ma vajan tasuta tuld
Liiga palju reklaame, pärast iga taset ja igal teisel korral! Reklaamid on väga ärritavad, miks mitte panna need lihtsalt ekraani allosas, mitte tasemete vahel. Tuli desinstallida.
Suurepärane töö, tõeliselt sujuv mäng. ja tundlikkus on teiste sarnaste mängudega võrreldes hea, kuna mu seade on üsna vana, kuid sellegipoolest nautisin seda mängu. Helitugevuse vähendamiseks oleks parem lisada häälkontroller. Ja hüppenupp oleks ka suurepärane
FPS Commando Shooting Games ایڈونچر wwg
Mulle ei meeldi selle mängu mehaanik. Sellel mängul pole isegi sätteid, vaid helitugevuse ja tundlikkuse reguleerimine
Kehv kogemus .wrost mäng Ma ei oota seda kunagi
Mitte parim mäng, aga laps parima mängu eest☺️
Üritasin mängu mängida, see segas mind ja ütles, et jätkamiseks vaataksin reklaami. Ma mõtlen tõsiselt, peale kõiki reklaame, mis ma sinna jõudmiseks läbi käisin😂
You can have fun Fight Gun 3D also the Pixel Block Battle Online PVP FPS game if you are down and tired. Someone that is passing could become your friend, free
Hea animatsioon, kuid tuleb luua keerulisem
5/5 tärni, mulle meeldib see 100%
Hämmastav mäng Aga miks ma ei näe oma selga, ma ei näe isegi vaenlast selja taga😌
See mäng on Call of Duty koopia. Sellel on võlts mitme mängijaga režiim, mida saab mängida isegi võrguühenduseta 🤣🤣🤣🤣
Vajab rohkem uuendamist
Kena mäng, kuid mõnikord ei tööta see hästi
Liiga palju reklaame, olete just lõpetanud taseme ja buumireklaamid, seda on lihtsalt liiga palju parandada.
See mäng on tõesti tore, aga relv ei muutnud mind hästi 3 tärni sellele mängule 😃😃😃😊😊See mäng on tõesti hea ☺️☺️
See on hea mäng, kuid selle misshon on sama ja see on igav mäng
Teile vaid 2 tärni, sest minu tahvelarvuti ühildumatus riistvara ja seda tüüpi tundmatutest allikatest esitamise lubamine esituses kaitsevad Google'i poolt tahvelarvuti helimeediat. Nagu sa rikkusid mu vidina. Lase teil kanda uue asendamine ja/või tagastada minu kulutatud raha remonditehnikult summas 1k-.1...?
Hästi mäng, kuid me näeme meie tegelast nagu vaba tuld, loodan, et parandate mängu kvaliteeti
Lae FPS Commando Mission Gun Games 5.9 APK Android
Mulle meeldib see mäng, kuid mul on nii palju reklaame.
Mulle meeldib see mäng, millel on Full fps ja Full HD ning võrguühenduseta ja mitme mängijaga mäng!
Restoran Memasak - Bintang Restoran: Koki Tycoon Kasual tbcs
liiga palju lisab
Super, kuid missioonid on liiga lihtsad
Kohutav graafika, mida ootate 100+ $, et avada kõik, milline pettus. Muutke oma mäng paremaks, enne kui soovite mängijatelt raha saada. 😡
Kena graafika ja mäng sobib väikestele mängijatele
see on lahe, kuid lõbusamaks nautimiseks tuleb see linnas läbi teha☺
Kena mäng nii lõbus mängus
Peaksite tegema TDM võrgus. Graafika tuleks täiustada. Tehke TDM jaoks uus kaart
Pole paha, aga parandamist on vaja
Tulistamismängud vägivaldne. Shooting mängud ja FPS väga verine ja väga vägivaldne on saadaval selles kategoorias. Have fun!
Download Gun Strike: Free Offline 3D Shooting Games APK latest ...
Põhjendas ilma põhjuseta...
Ei ole huvitav, soovitan seda rakendust mitte installida. Selle graafika ja mõlemad kontrollerid on samaaegselt kasutud, helid ja muusika on jälle üks kaart ja jälle tuleb igal tasandil nii igav. Soovitan teil mängida ludot, see on kaugemalt parem kui see rakendus.
Seni halvim kogemus võrreldes teiste mängudega. See saadab teile aeg-ajalt reklaamidega rämpsposti.
Ma arvan, et see on praegu üks parimaid ja soodsamaid FPS-mänge, seal on väga lihtsad tasemed ja ka väga kiire laadimine, äge FPS-algajatele,🇬🇭🇬🇭😙, nii et tänuavalduseks annan teile 5 tärni
Graafika pole hea
Väga hea mäng, kunagi head graafikat näinud