Post by taipsorpaddsporan on Feb 9, 2022 14:42:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrgete märgid ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
Juhtimine pole korras
Ok mäng lõbus mängida. Kiire tempoga. Nautis.
Luv see suurepärane mäng
Okei
Vaja rohkem hindamisaega
Tore.
The Battle Cats Casual rlni
Pole paha
STRIKERS 1945 2 classic Arkaadmängud tim
Nautisin seda mängu väga raskelt
Kõik meie lennukid on suurepärased. Pöidlad üles!!!! (Y) (Y), kuid see on lõbusam, kui nad panevad sisse mitmikmängu, loovad ühenduse Bluetoothi või hot spoti kaudu.
Tippmäng ikka parim
OK mäng. Midagi, mida ma tundsin väärt telefonis hoidmist. Mäng muutus kiiresti igavaks.
Toob tagasi klassika. Liikumine ühelt etapilt teisele oli lihtne ja põnev.
Ma armastan seda versiooni rohkem kui teised väljaandjad, kes pakuvad piiratud lennukeid. Olete seni üks parimaid vanade arkaadmängude väljaandjaid Mobirix.
See on lõbus ja hoiab teie refleksi üleval
Suurepärane mäng, kuid lõpuks peate mängimise jätkamiseks kalliskive ostma. Seal on palju sügavust ja mäng on lõbus ning hakkate mõistma, et see mäng sarnaneb palju Raideniga või isegi selle koopiaga, ma mõtlen, et see on peaaegu sama. Millegipärast pole ma seda kunagi varem mänginud, aga tahaksin seda arvutis mängida.
Otse 90ndatest ja mulle meeldib see!
Ainult korra mängitud...ei tea veel...täpsema ülevaate saamiseks pean rohkem mängima
Ghatiya mäng hai sirayuh hai ye mäng gobar lindi khor hai ye mäng
lastele
3qq1
😲 vau 😲
Kena ülalt alla laskur, graafika ja mänguviis pole halvad. Mängib tõenäoliselt paremini tahvelarvutis, sõrm katab liiga palju minu telefoni ekraani (6,5 tolli). Piisavalt hea, et hoida ümber.
Graafika on hea
Tere! Mul oli väga lõbus seda mängu mängida väiksest saati (umbes 2005–2016?), kuid tundub, et reklaamipreemia on katki. Üritasin jälgida, et saaksin 30 kristalli, kuid midagi ei juhtu. Kas saaksite selle vea lahkelt parandada? NII PEA KUI VÕIMALIK. Loodan, et loed seda.
Armasta seda mängu. Õige tagasiside saamiseks varakult.
Madal juhtkang
Hullud rünnakud on liiga segased
Pole üldse hea halb alla laadida
See on suurepärane mäng, mis on väga hea viis aja veetmiseks ja lõbutsemiseks
STRIKERS 1945 2 classic Arkadne igre lgz
Nagu minu noorusajal. Milline suurepärane mälestus. Aitäh, poisid. Jumal õnnistagu teid kõiki.
Preemiad on kadunud just siis, kui neid vajate. Maksmine on teie ainus võimalus. Peida lehm.
Miks üldse vaeva näha sellise kohutava mängu loomisega?
Annab mulle peaaegu nagu tõelise füüsilise kogemuse sellest, milline on tõeline lahinguväli sõjas võideldes. Aitäh